Komu je namenjen?

Primeren za vse vrste udeležencev, saj ne vsebuje zahtevnih vaj. Namenjen je tistim, ki se želijo vsaj enkrat tedensko po službi popolnoma sprostiti. Tu se lahko znebijo stresa, napolnijo z energijo in doma uživajo v miru.

Tečaj je namenjen tudi vsem, ki so končali določen tečaj in bi si radi vzeli odmor in vadili doma. Je tudi odlično dopolnilo za udeležence drugih tečajev, ki jim je enkrat teden premalo in si želijo več vodene vadbe.

Joga365 nas uči o umetnosti sproščanja. Življenje je danes postalo zelo kompleksno. Stres, tekmovalnost in borba za obstanek so na vsakem koraku. Postajamo vse bolj napeti in se moramo sprostiti. Sprostiti se pa ne pomeni, da se le usedemo ali uležemo, da bi bili sproščeni. Tudi ko gremo spat, čutimo, kako smo napeti in ne moremo zaspati, ali pa spimo pod napetostjo. Sprostiti se je prava umetnost in na tečaju Joga365 se bomo naučili, kako naj se sprostimo.

Kaj boste delali na tem tečaju?

To je poseben tečaj, ki neprekinjeno teče skozi vse leto. Nima nikakršnih stopenj ali lestvic napredovanja. Vključuje asane, pranajamo in joga nidro. Cilj je, da se sprostite, razgibate in dobro počutite.

Vodja tečaja:

Tečaj vodi sanjasin Gitaroopa. Predstavitev tečaja na uvodnih Dnevih odprtih vrat vodi Swami Vishwashakti Saraswati.

Lokacija:

Tara Yoga Center, Štihova 19, vhod iz malega okroglega trga. (zemljevid)

Vpisnina:

Vpisnina za obdobje enega meseca znaša 36 EUR. Vpisnina za študente, dijake, brezposelne in upokojence (z ustreznim potrdilom o statusu, ki ga priložite ob vpisu) znaša 33 EUR. Vpisnino plačate v Tara Yoga Centru na Štihovi 19 v Ljubljani (vhod iz malega okroglega trga), vsak ponedeljek, torek in četrtek med 17. in 19. uro. Tam prejmete tudi vse informacije o tečaju.

Kako do več informacij?

Če imate kakršno koli vprašanje, pokličite na (01) 230 2351 ali pišite na e-naslov tara.yoga.center@amis.net. Odgovorila vam bosta Swami Omkarmurti ali Swami Vishwashakti osebno. Najbolje pa bo, da se oglasite osebno v Tara Yoga Centru in se pogovorite v živo, vsak ponedeljek, torek in četrtek med 17. in 19. uro, na Štihovi 19 v Ljubljani, vhod iz malega okroglega trga (zemljevid).