Komu je namenjen?

Tečaj je namenjen izkušenim tečajnikom, ki želijo bolje razumeti in upravljati življenjsko energijo. Prana vidya je znanje o življenjski sili, meditacija o življenjski sili, uresničevanje življenjske sile.

Kaj je cilj?

Cilj prana vidje je zavestno prebuditi in manipulirati s prano. Z razvijanjem zavedanja se usposabljamo za opazovanje in pridobivanje znanja o naravi prane. To v preobratu vodi v višjo zavest. Prana vidja zagotavlja urjenje zavesti in prebujanje prane v posamezniku. Vodi tudi v meditacijo in popolno enost, zdravljenje osebe pa je stranski produkt. Zdravimo lahko sebe in druge, pa tudi druge na daljavo.

Kaj boste delali na tem tečaju?

Pot spoznanja ali izražanja prana vidje poteka skozi meditacijo. Prano kot silo v telesu vodimo preko koncentracije volje, namena in znanja. Lahko jo vodimo tudi izven sistema, da tako dospe do drugega telesa. V znanosti o psihičnem zdravljenju ima to znanje velik pomen.

Vodja tečaja:

Swami Vishwashakti Saraswati

Lokacija:

Tara Yoga Center, Štihova 17, Ljubljana.

Vpisnina:

Vpisnina za eno trimesečno obdobje znaša 155 EUR. Vpisnino plačate v Tara Yoga Centru na Štihovi 17 v Ljubljani. Tam prejmete tudi vse informacije o tečaju.