Komu je namenjen?

Tečaj joge za začetnike je namenjen vsakomur, ki želi spoznati jogo in jo prakticirati, ne glede na starost in spol.

Kaj boste delali na tem tečaju?

Tečaj vključuje asane, pranajamo, joga nidro, določene tehnike prečiščevanja telesa in uma, spoznavanje z globinskimi procesi sproščanja in kratke uvodne meditacije. Tečaj predstavlja začetek pravega dela na samem sebi. Traja šest mesecev enkrat tedensko po dve šolski uri.

Cilj je pripraviti svoje fizično, umsko in psihično telo za kasnejše prakse joge. Joga je proces spremembe, ki deluje preko energetskega telesa na fizično in mentalno telo, proces, ki za spremembo zahteva čas. Zato mora vsak posameznik, ki se želi ukvarjati z jogo, iti skozi obdobje priprave.

Vodja tečaja:

Tečaj vodi sanjasin Gitaroopa. Predstavitev tečaja na uvodnih Dnevih odprtih vrat vodi Swami Vishwashakti Saraswati.

Lokacija:

Tara Yoga Center, Štihova 19, vhod z malega okroglega trga. (zemljevid)

Vpisnina:

Tečaj traja dve trimesečni obdobji. Vpisnina za eno trimesečno obdobje znaša 150 EUR. Vpisnina za študente, dijake in brezposelne (z ustreznim potrdilom o statusu, ki ga priložite ob vpisu) znaša 125 EUR. Vpisnino plačate v Tara Yoga Centru na Štihovi 19 v Ljubljani (vhod z malega okroglega trga), vsak ponedeljek, torek in četrtek med 17. in 19. uro. Tam prejmete tudi vse informacije o tečaju.

Kako do več informacij?

Če imate kakršno koli vprašanje, pokličite na (01) 230 2351 ali pišite na e-naslov tara.yoga.center@amis.net. Odgovorila vam bosta Swami Omkarmurti ali Swami Vishwashakti osebno. Najbolje pa bo, da se oglasite osebno v Tara Yoga Centru in se pogovorite v živo, vsak ponedeljek, torek in četrtek med 17. in 19. uro, na Štihovi 19 v Ljubljani, vhod z malega okroglega trga (zemljevid).